access bars

access bars1Access Bars je nežen, negovalen proces, v katerem boste zagotovo uživali. Po tretmaju se boste počutili lahkotno in sproščeno. Kdaj ste se zadnjič tako počutili?

zvezdiceNajslabše, kar se vam lahko zgodi po tretmaju Access Bars, je, da se boste počutili kot po dobri masaži, najboljše pa, da se vam bo začelo spreminjati življenjetja, kamor ste vedno želeli. Kako je lahko še boljše kot to?

access bars2Z aktivacijo 32 točk na glavi se sprostijo vsi naboji, osvobodi se energija, s tem pa se ustvari prostor za ustvarjanje drugačnih in novih možnosti.

Kako se to kaže v našem življenju?Nekateri ljudje se prvič začnejo dobro počutiti v svoji koži, večina postane bolj umirjena, pomirjena sama s sabo in svojimi izbirami. Ljudje začnejo v večji meri stopati v svoj potencial, ki so ga s sabo prinesli ob rojstvu in deliti svoje darove s svetom. Spreminjajo se stvari, za katere so menili, da se ne bodo nikoli spremenile. Svojega življenja se začnemo v polnosti zavedati. V našem življenju se začnejo kazati drugačne možnosti…

Namenjen je vsem, ki želijo v življenju napredovati, za vse, ki kakorkoli delajo na sebi, želijo spustiti omejitve, ki jih zadržujejo, da bi naredili korak naprej, vsem, ki se ukvarjajo z drugimi tehnikimi zdravljenja, terapevtom, maserjem, zdravnikom, otrokom, staršem, zakoncem, študentom, poslovnežem… VSEM!