Farmasi

farmasi Farmasi je eden največjih proizvajalcev kozmetike v Turčiji. 2000 različnih proizvodov s področja ličil, nege obraza in telesa, otroške nege, vlažilnih robčkov, dišav in lastne linije EKO čistil dosega 350 milijonov ljudi po vsem svetu na 5 kontinentih v 120 državah sveta. Pet ekološko zasnovanih tovarn je opremljenih z najmodernejšo tehnologijo in omogočajo razvoj izdelkov, njihovo neoporečno proizvodnjo, embaliranje, etiketiranje in pakiranje.

Farmasi je blagovna znamka poznana po visoki ekološki osveščenosti. Že sama proizvodnja je zasnovana po novejših EKO standardih in v petih tovarnah, kjer proizvajajo popolnoma vse segmente izdelka in embalaže, nima niti enega dimnika. Izpušna energija je usmerjena v ogrevanje in proizvodnjo lastne električne energije.

Izdelki so skrbno zasnovani, brez škodljivih ter alergenih sestavin in popolnoma brez sestavin živalskega izvora. Izdelke predhodno dermatološko laboratorijsko testirajo in ne izvajajo testiranja na živalih.

Kolaži172

Kolaži171http://farmasi.si/

Šele po brezplačni registraciji imaš vpogled v cene s popustom.
Desno zgoraj pod Registracija vpišeš svoje podatke, pod ime sponzorja pa navedeš izvornavitalnost in nato počakaš, da te administrator potrdi – dobiš mail od WordPress – najprej podatke s katerimi si se registriral in čez nekaj minut še potrditev o odobritvi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja